ブリの味噌漬け

製造元
株式会社山田屋
石川県七尾市矢田新町ハ部74

商品名
ブリの味噌漬け

原材料名
鰤(石川県七尾市)、味噌、砂糖、醤油、調味料(アミノ酸等)

原料比率(100%)
ブリ 77
味噌 15.9
砂糖 6.3
醤油 0.6
調味料(アミノ酸等) 0.2

製造工程
ブリのうろこと内臓を取り除き、きれいに洗った後、3枚に切って切り身にし、味噌に3日間漬け込む。

熟成期間
解凍後、冷蔵(10℃)で5日間。

重量
約200g

保存温度
冷凍(-18)

Manufacturer
Yamadaya Co.
74 Habe, Yadashinmachi, Nanao-shi, Ishikawa, Japan

Product name
Yellowtail pickled in miso

Ingredients
Yellow-tail (Nanao, Ishikawa), Miso paste, Sugar, Soy sauce, Seasoning (Amino acid, etc.)

Ingredient ratio (100%)
Yellowtail 77%
Miso (soybean paste) 15.9%
Sugar 6.3%
Soy sauce 0.6%
Seasoning (amino acids, etc.) 0.2%

Production process
Yellowtail scales and entrails are removed and cleaned, the fish is cut into 3 pieces and filted, then marinated in miso paste for 3 days.

Appreciation period
5 days under refrigeration (10℃) after defrosting.

Weight
Approx. 200g

Storage temperature
Frozen (-18℃)

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