製造元
株式会社山田屋
石川県七尾市矢田新町ハ部74
商品名
ブリの味噌漬け
原材料名
鰤(石川県七尾市)、味噌、砂糖、醤油、調味料(アミノ酸等)
原料比率(100%)
ブリ 77
味噌 15.9
砂糖 6.3
醤油 0.6
調味料(アミノ酸等) 0.2
製造工程
ブリのうろこと内臓を取り除き、きれいに洗った後、3枚に切って切り身にし、味噌に3日間漬け込む。
熟成期間
解凍後、冷蔵(10℃)で5日間。
重量
約200g
保存温度
冷凍(-18)
Manufacturer
Yamadaya Co.
74 Habe, Yadashinmachi, Nanao-shi, Ishikawa, Japan
Product name
Yellowtail pickled in miso
Ingredients
Yellow-tail (Nanao, Ishikawa), Miso paste, Sugar, Soy sauce, Seasoning (Amino acid, etc.)
Ingredient ratio (100%)
Yellowtail 77%
Miso (soybean paste) 15.9%
Sugar 6.3%
Soy sauce 0.6%
Seasoning (amino acids, etc.) 0.2%
Production process
Yellowtail scales and entrails are removed and cleaned, the fish is cut into 3 pieces and filted, then marinated in miso paste for 3 days.
Appreciation period
5 days under refrigeration (10℃) after defrosting.
Weight
Approx. 200g
Storage temperature
Frozen (-18℃)