製造者
株式会社山田屋
石川県七尾市矢田新町ハ部74番地
TEL 0767-52-3500 FAX 0767-52-3502
原材料
するめいか(日本海産)、食塩、調味料(アミノ酸等)
原材料比率(100%)
するめいか95.5%、食塩3%、調味料(アミノ酸等)1.5%
製造工程
スルメイカを解凍し、塩水に約6時間漬ける。余分な塩分や汚れを洗い流す。
イカが重ならないように並べる。
乾燥機で48時間乾燥(温度は約20℃) 冷蔵で16時間乾燥(温度は約5℃) 再び6時間乾燥(温度は約20℃) 仕上がり
鑑賞期間
解凍後冷蔵(10℃)で5日間
重量
約100g
保存温度
冷凍(-18℃)
Product Name
Momiika
Manufacturer
Yamadaya Co.
74 Habe, Yadashinmachi, Nanao-shi, Ishikawa, Japan
TEL +81-767-52-3500 FAX +81-767-52-3502
Ingredients
Japanese common squid (from the Sea of Japan),salt,seasoning (amino acid, etc.)
Ingredientsratio (100%)
Japanese common squid 95.5%, salt 3%, seasoning (amino acid, etc.) 1.5 %
Productionprocess
Thaw squid and soak in salt water for about 6 hours. Wash off excess salt and dirt.
Arrange the squid so that they do not overlap.
Dry in a dryer for 48 hours (temperature is about 20℃) Refrigerate for 16 hours (temperature is about 5℃) Dry again for 6 hours (temperature is about 20℃) Finished
Appreciation period
5 days under refrigeration (10℃) after defrosting.
Weight
Approx. 100g
Storage temperature
Frozen (-18℃)