もみいか

製造者
株式会社山田屋
石川県七尾市矢田新町ハ部74番地
TEL 0767-52-3500 FAX 0767-52-3502

原材料
するめいか(日本海産)、食塩、調味料(アミノ酸等)

原材料比率(100%)
するめいか95.5%、食塩3%、調味料(アミノ酸等)1.5%

製造工程
スルメイカを解凍し、塩水に約6時間漬ける。余分な塩分や汚れを洗い流す。
イカが重ならないように並べる。
乾燥機で48時間乾燥(温度は約20℃) 冷蔵で16時間乾燥(温度は約5℃) 再び6時間乾燥(温度は約20℃) 仕上がり

鑑賞期間
解凍後冷蔵(10℃)で5日間

重量
約100g

保存温度
冷凍(-18℃)

Product Name
Momiika

Manufacturer
Yamadaya Co.
74 Habe, Yadashinmachi, Nanao-shi, Ishikawa, Japan
TEL +81-767-52-3500 FAX +81-767-52-3502

Ingredients
Japanese common squid (from the Sea of Japan),salt,seasoning (amino acid, etc.)

Ingredientsratio (100%)
Japanese common squid 95.5%, salt 3%, seasoning (amino acid, etc.) 1.5 %

Productionprocess
Thaw squid and soak in salt water for about 6 hours. Wash off excess salt and dirt.
Arrange the squid so that they do not overlap.
Dry in a dryer for 48 hours (temperature is about 20℃) Refrigerate for 16 hours (temperature is about 5℃) Dry again for 6 hours (temperature is about 20℃) Finished

Appreciation period
5 days under refrigeration (10℃) after defrosting.

Weight
Approx. 100g

Storage temperature
Frozen (-18℃)

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