冷凍ボイルズワイガニ

製造者
株式会社上島商店
石川県金沢市五百羅漢寺町58番地
TEL・FAX:076-225-8131

原材料
ズワイガニ(石川県産)、食塩

原料比率(100%)
ズワイガニ97%
食塩3%

製造工程
ズワイガニを洗う。
鍋に湯を沸かし、塩を入れる。
沸騰したお湯にズワイガニを入れる。ズワイガニを入れ、再び沸騰させる。
20分加熱する。
ブラストチラーで急速冷凍する。

賞味期限
解凍後冷蔵(10℃)で3日

重量
約500g

保存方法
冷凍(-18℃)

Product Name
Frozen Boiled Snow Crab

Manufacturer
Ueshima Shoten Co.
58Wo-Muryoji-cho, Kanazawa City, Ishikawa Prefecture, Japan
TEL, FAX +81-76-225-8131

Ingredients
Snow Crab (Ishikawa Prefecture), salt
Ingredients ratio (100%)
snow crab97%
Salt 3%

Production Process
Clean snow crab.
Boil water in a pot and add salt.
Place the snow crab in the pot of boiling water. Add snow crab and bring back to a boil
Heat for 20 minutes
Blast chiller and quick freeze

Shelf life
3 days under refrigeration (10℃) after thawing

Weight
Approx 500g

Storage method
Frozen (-18℃)

  • URLをコピーしました!